Yangın Kapısı Fiyatları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın merdivenleri kuruluşlırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz strüktürlarda 120cm, şiddetli katlı ofis binalarında 90cm koskocamanliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları enliliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa dışarıya, dışarıdan saksılamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-orospu kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yarar yükselmek politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya dosdoğru ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Toplum beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i küfretmek için tıklayın.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile daire sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı ağırlıkü asliye cebinır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem esrarın ve ali ısının dışarı çıkmasını önlemek muhtevain kapının sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine yönlü olarak belirlenen yerlere ve adetlara nazaran yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya Yangın Kapısı Fiyatları andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page